Ontour

WORKSHOPS

We verzorgen ook losse workshops voor beginners en gevorderden. Voor scholen én particulieren! Onder leiding van echte VJ’s leer je de wereld van live video performance kennen. Natuurlijk sluiten we af met een live-sessie waarbij de cursisten zélf aan de knoppen staan!

 

Onderwerpen

Deze onderwerpen worden geïntegreerd in samenwerking met alle deelnemers, onder leiding van de nieuwe generatie professionele VJ’s en de leraren van de VjAcademy.

 

Camerawerk

Hoe krijg je het beste beeldmateriaal? Dit wordt uitgelegd met behulp van digitale camera’s en green screens.
Live Mixing: Met de nieuwste VJ software en videomixers wordt gedemonstreerd hoe je animaties live kunt mixen op de muziek.
3D projections: Creëer bijzondere 3D-illusies en virtuele ruimten door het projecteren op muren en voorwerpen.

 

Benodigdheden

Alle benodigdheden (inclusief apparatuur) kunnen eventueel door ons verzorgd worden, zodat jij een zorgeloze en vooral leerzame middag kan hebben! Wij werken o.a. met: Laptops, Digitale camera’s, Beamers,(Groene) schermen,Beeldmixers, Bijbehorende kabels en aansluitingen

 

Specifiek onderwerp

Wil je graag een specifiek onderwerp behandeld hebben? Geef dit bij de aanvraag van de cursus door en we nemen het onderwerp mee in het lesprogramma!

 

Contact

Neem vooral contact op, dan helpen wij je graag. Een minicursus regel je gemakkelijk en snel! Gebruik het contactformulier of bel ons op 020-6251019